Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Interview Haberler CNR Ambalaj İstanbul dünya markalarına ev sahipliği yapacak

CNR Ambalaj İstanbul dünya markalarına ev sahipliği yapacak

CNR Food İstanbul Fuarı ile eş zamanlı yapılacak olan CNR Ambalaj İstanbul'un yeni tarihi 25-28 Kasım 2020 oldu. Fuarın tarihi sektörün talepleri göz önünde bulundurularak yeniden belirlendi.

Gıda işleme sistemleri alanında Avrasya’nın en büyük buluşması olarak nitelendirilen CNR Ambalaj İstanbul, dünya gıda işleme ve paketleme pazarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Binlerce sektör profesyonelinin ağırlanması beklenen fuarda ambalaj, gıda işleme, paketleme makine ve ekipmanları ile tamamlayıcı ambalaja dair 100’lerce markanın ürünleri sergilenecek. 

CNR Food İstanbul Fuarı ile eş zamanlı yapılacak olan CNR Ambalaj İstanbul - Gıda İşleme Sistemleri, Paketleme ve Ambalaj Çözümleri Özel Bölümü, Gıda işleme sistemleri alanında Avrasya’nın en büyük buluşmasına sahne olacak. Gıda işleme teknolojileri, gıda paketleme makine ve ekipmanları, oluklu mukavva, kâğıt, karton ambalaj üreticileri, plastik ve esnek ambalaj üreticileri, tamamlayıcı ambalaj ürünlerinin sergileneceği fuarda gıda ve içecek üreticileri bir araya gelecek. 100’lerce markanın ürünlerini tanıtılacağı fuarı, binlerce sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Türkiye Gıda ve İçecek Federasyonu (TGDF), Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği (TÜGİDER) ve Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği (PAKDER) işbirliği, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle organize edilen CNR Ambalaj İstanbul, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde, 25-28 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Fuar süresince organize edilecek B2B iş görüşmeleriyle sektör ihracatına katkı sağlaması beklenen fuar, dünya ambalaj pazarına da yön verecek. 100’ü aşkın ülkeye ihracat yapan Türk ambalaj sektörü de fuara damgasını vuracak. Sektör için önemli bir ticaret platformu olan fuarın hedef pazarları arasında MENA, Balkanlar, Türkiye Cumhuriyetlerin yanı sıra Almanya, İngiltere, Irak, Fransa, İran, Hollanda, İtalya, İsrail, Rusya ve Yunanistan yer alıyor.