Friday, Mar 29th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Interview Haberler PILZ, 2020 yılını büyük bir coşkuyla karşıladı

PILZ, 2020 yılını büyük bir coşkuyla karşıladı

Emniyet Otomasyon sektöründe ürün, eğitim ve danışmanlık alanlarında faaliyet gösteren Alman firması PILZ’in Türkiye ve Global Sistem Partneri Halıcı Elektronik ekipleri Üsküdar’da düzenlenen yeni yıl yemeğinde bir araya geldi. Başta PILZ Türkiye Genel Müdürü Yavuz ÇOPUR ve Halıcı Elektronik Genel Müdürü Hüseyin HALICI olmak üzere her iki kurumun tüm yöneticileri, çalışanları ve ailelerinin katıldığı yemekte 2020 yılı coşkuyla karşılandı. 

PILZ Türkiye Genel Müdürü Yavuz ÇOPUR tüm çalışanlarına teşekkürlerini sunduğu konuşmasının ardından Müşteri İlişkileri Müdiresi Burcu GÜNDÜZ SOPTAR ve Proje Geliştirme Müdürü Can CANSAĞLAR’ı üstün özverileri sebebiyle ödüllendirdi. Gecenin bir başka gurur dolu anı ise, Türk sektör profesyonellerine sadece PILZ tarafından sunulan CMSE (CertifiedMachinerySafetyExpert) eğitimini başarıyla tamamlayan PILZ mühendislerine sertifikaları takdim edilirken yaşandı.

2019’un tüm yorgunluğunun unutulduğu gece, 2020 yılının tüm dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesi dilekleri ile sonlandırıldı.