Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Interview Teknoloji Enerji tasarruflu hidrolik PET Preform enjeksiyon makinesi

Enerji tasarruflu hidrolik PET Preform enjeksiyon makinesi

TH-A5 PET hızlı-istikrarlı çalışmayı ve kullanım kolaylığını ergonomik tasarımı ile birleştirerek en yüksek verimi sağlıyor.

Global bir enjeksiyon makine üreticisi olan Woojin Plaimm, online fuar salonlarını sergilemeye devam ediyor. Şirket Haziran ayında yeni bir güç tasarrufu sağlayan hidrolik PET Preform enjeksiyon makinesi olan TH-A5 (PET)'i tanıttığını ve online fuar 6, salon 4’ün açılışını yaptığını duyurdu. 

Woojin Plaimm'e göre, TH-A5 (PET) yüksek hızlı çalışma sırasında bile kararlı olup, kullanıcı rahatlığı ve ergonomik tasarımı ile verimliliği takip eden enerji tasarruflu bir hidrolik enjeksiyon makinesi. 

350 ton’dan 480 ton’a kadar 4 farklı modelden oluşan TH-A5 (PET)’in, yüksek hızlı kalıp açma/kapama ve kitleme pimi sabitlemesi için yeni bir makas sistemi uygulanarak dayanıklılığı artırıldı ve bir enkoder kontrolü ile 0.01mm'lik kalıp ayar pozisyon kontrolü hassasiyeti benimsendi.

Woojin Plaimm Pazarlama Takım Yöneticisi Suyoung Jeung, "TH-A5 (PET) modeli, hidrolik yağ tüketimini azaltmak için yüksek verimli bir pompa ve motor, aynı zamanda yüksek verimli bir pompa ve plaka paralelliğini koruyan bir kilitleme mekanizması kullanır, böylece kalıp aç/kapa işlemleri sırasında neredeyse hiç sürtünme olmaz. Enerji tasarrufu için optimize edilmek üzere tasarlanmış bir model. Son zamanlarda her sektöre özel alanlara odaklandığımız için, TH-A5 (PET) modeli için yeni bir çevrimiçi fuar salonu açtık” açıklamasında bulundu.

WOOJIN PLAIMM