Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Article Ürünler Ser Plastik ESD Antistatik Poşetler

Ser Plastik ESD Antistatik Poşetler

Plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Ser Plastik Ambalaj, 22 yıldır elektronik sanayi, makine sanayi ve silah sanayi sektörlerinde faaliyet göstermekte olan kurum ve kuruluşlara hizmet vermektedir. Farklı ve özellikli ürün yelpazesi ile müşteri taleplerine yönelik çözüm önerilerini ortaya koyan firmanın üretim hattının temeli, kalite bilinci üzerine inşa edilmiştir.  

Ser Plastik değişimin değişmeyen tek unsur olduğu günümüzdeki piyasa şartlarında, Ar-Ge departmanı ile mevcut ürünlerine yönelik ürün geliştirme ve yeni ürün tasarımı çalışmaları yürüterek müşterilerine daha iyi çözüm önerileri sunarken çevreye karşı olan görevlerini de en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Talebe yönelik olarak plastik ambalaj makinelerinin ve ambalaj malzemelerinin ithalatını da gerçekleştiren firma 2008 yılında ise Almanya’ya yönelik ihracat faaliyetlerine başlayarak küresel pazarlara açılmıştır. 

ESD Antistatik Poşetler

Elektronik sanayi, üretim-montaj, bakım ve onarım firmaları, elektronik kart üreticileri, ithalatçılar, elektronik cihaz üreticileri, patlayıcı madde üretimi yapan firmalar, silah sanayi kısacası statik elektrikten etkilenebilecek her türlü elektronik aletin, üretimi, taşınması, depolanması ve kullanılması aşamalarında faaliyet gösteren işletmelerin ihtiyaçlarının tatminine yönelik olarak geliştirilmiş bir üründür.

LDPE - Düz Pembe Antistatik Poşetler

Pembe Antistatik poşetler, faraday kafesi türü koruma gerektirmeyen tüm malzeme veya cihazlar için, dış kaynaklı zararlı statik yüklerden korumanın, en ekonomik çözümüdür. Orjinal LDPE plastik malzemeden, çeşitli ebatlarda üretilmekte olan poşetler, kilitli poşet, yapışkan bantlı poşet, düz tipte veya bobin şeklinde olmak üzere kullanım amaçlarına göre, çok çeşitli türlerde tasarlanmaktadır. Talebe göre farklı transparent renklerde (pembe,mavi,yeşil ) ve farklı kalınlıklarda imal edilmekle birlikte standart üretimimiz 100 mic.'dur. Poşetler üzerine, antistatik özelliğini belirtilen, ESD baskısı da yapılmaktadır.

Elektriksel Yüzey Direnci: E+09 ile E+11 Ohm civarındadır. Diğer Antistatik poşetlere kıyasla en ekonomik maliyetli olan tür poşettir.

Ürün Adı : ESD-Kilitli, yapışkan bantlı ve düz poşetler 

Teknik Özelliği : ESD-Antistatik özelliği mevcuttur

Ürün Yapısı: LDPE orijinal plastik malzemeden, özel ebat ve kalınlıklarda, baskısız veya üzeri baskılı olarak talep üzerine üretilmektedir. 

Kullanım Amacı : Hassas elektronik kartları, cihazları, dış kaynaklı statik elektriksel yüklerden korur. 

Ürün Rengi : Genelde şeffaf pembe olarak üretilmekle birlikte, talebe göre istenilen renklerde de üretilmektedir.

Belgelendirme : Talep üzerine, EN 61340-5 ESD standardına göre ölçüm ve kalite belgesi ürün ile birlikte verilmektedir. 

Diğer ESD ürünlerimiz: ESD-Balonlu poşet ve bobinler, ESD-Sercon/Conductive iletken poşetler, ESD-Sergrit/Grid kafes poşetler, ESD-Sersit/Sretch bobinler, ESD-Serlam iletken poşetler. 

Ser Plastik Ambalaj