Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Circulation & Distribution Reader Profile Haberler Ambalaj endüstrisinin büyük buluşması 12 Ekim’de başlıyor

Ambalaj endüstrisinin büyük buluşması 12 Ekim’de başlıyor

Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 12-15 Ekim 2022 tarihleri arasında kapılarını açıyor! Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) iş birliğinde; Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği (SEPA) destekleri ile düzenlenen fuara ambalaj endüstrisinin her alanında 1100’ün üzerinde yerli ve yabancı firma ve firma temsilcisi katılım gösteriyor.  

2021 yılında 12.131’i yurt dışından olmak üzere toplam 70.334 ziyaretçinin geldiği fuar ambalaj endüstri tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı. 2022’de bu sayının artarak dünya genelinden 15 bin üzerinde yabancı ziyaretçinin, toplamda ise 80 bin sektör profesyonelinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Ambalaj endüstrisi bu fuarı bekliyor!

Ambalaj ürünleri, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj üretimine yönelik ham madde ve ara ürünler, ambalaj sanayiine yönelik hizmetler, ambalaj baskı, oluklu mukavva-karton ambalaj üretim ve konverting teknolojileri, ambalaj makineleri, ambalaj üretim makineleri, makinelere yönelik yardımcı cihaz, donanım ve sistemler, içecek ve gıda teknolojileri, ambalaj geri dönüşüm teknolojileri ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren 1100’ün üzerinde yerli ve yabancı katılımcı firma alıcıları ile buluşmak üzere bu fuarda yerini aldı. 

Gıda ve içecek sektörü, matbaa, baskı, kağıt ve kırtasiye, kişisel bakım ve kozmetik, temizlik ve hijyen, kimya, boya ve petrol, otomotiv, ilaç ve medikal, yapı, zücaciye, beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri, tekstil, konfeksiyon, ayakkabı ve e-ticaret alanları başta olmak üzere çok farklı alanlarda faaliyet gösteren alıcılar ise fuarı ziyaret ederek katılımcı firmalar ile görüşüp yeni çözüm ortakları ve tedarikçileri ile tanışma fırsatını bu fuarda yakalıyor. 

Fuar 2. defa hibrit formatta düzenleniyor 

İlk defa 2021 yılında alandaki fiziksel fuara paralel olarak gerçekleştirilen online iş bağlantısı etkinlikleri 2022 yılındaki fuar kapsamında da devam ediyor. 2021 yılında 4.552 ziyaretçinin kayıt yaptırdığı online etkinlikler kapsamında katılımcılar ve ziyaretçiler arasında 2.000’den fazla bağlantı talebi oluştu, 1.450 mesajlaşma gerçekleşti ve 60’tan fazla uzaktan görüntülü görüşme yapıldı. 

2022 yılında da PACK DAYS kapsamında fuar katılımcıları ve ziyaretçileri, alanda gerçekleşecek fuardan önce bir birleri ile online iş platformu Business Connect Programı üzerinden 10-14 Ekim 2022 tarihleri arasında iletişim kuruyor. Bu kapsamında; ambalaj ürün ve makine, gıda ve içecek işlem, baskı ve konverting sektörlerindeki katılımcı firmalar, ihtiyaçlarına uygun ziyaretçiler ile Tüyap’ın kendi geliştirdiği Business Connect Programı isimli online iş platformu üzerinden görüşme imkanına sahip oluyorlar.

Bu online iş platformu üzerinde gerçekleşecek bir diğer iş bağlantısı etkinliği ise 17-28 Ekim 2022 tarihleri arasındaki Online Networking Günleri. Katılımcı firmalar ve ziyaretçiler fuar sonrasında da iletişimlerini bu platform üzerinden 28 Ekim 2022 tarihine kadar devam ettirme fırsatı yakalıyorlar.

Fuarı ziyaret etmek için online biletinizi mutlaka alın! 

12-15 Ekim tarihlerindeki Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı’nı ziyaret etmek veya fuara gelemeyeceksiniz fuar kapsamındaki online iş bağlantısı etkinliklerine kayıt yaptırmak için www.packagingfair.com adresinden online biletinizi mutlaka alın. Fuara gelmeden önce online biletinizi aldığınızda fuar girişinde sıra beklemeden katılımcı firmalar ile hemen görüşmeye başlayabileceksiniz. 2022 yılında katılımcı olan firmaların tam listesine de yine fuar web sayfasından ulaşmanız mümkün.