Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home Advertising Haberler SEYAD 2022 Yılı Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi

SEYAD 2022 Yılı Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi

Alanında ilk ve tek olma özelliğiyle sektörel yayıncılık alanında faaliyet gösteren firmaları tek bir çatı altında toplayan Sektörel Yayıncılar Derneği’nin (SEYAD) 2022 Yılı Mali Genel Kurulu, 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

SEYAD Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kul’un açılış konuşmasıyla başlayan, ardından yoklama ve saygı duruşu ile devam eden Genel Kurul’da, SEYAD’ın Kongre Başkanlık Divanı seçimi gerçekleştirildi. 2000 yılında kurulan ve üyelerinin yayımladığı 65 sektör dergisiyle Türkiye’de faaliyet gösteren yayıncıların yaklaşık yüzde 60’ını temsil eden derneğin Genel Kurul’unda, gündem hakkındaki değişikliklerin görüşülmesinin ardından önceki dönem faaliyet raporu ve gelir-gider bilançosu beyan edilerek onandı. Geçmiş dönem denetim kurulu raporlarının okunmasıyla devam eden Genel Kurul’da, tahmini bütçe de görüşülerek onaylandı.

2022 yılında Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ‘Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un sektörel yayıncılar üzerindeki etkilerinin de gündeme getirildiği Genel Kurul’da, sektörü ilgilendiren birçok konu masaya yatırıldı.