Thursday, Mar 28th

Last updateThu, 28 Mar 2024 9am

You are here: Home About Us Institutional Teknoloji Wittmann Battenfeld Münih Drinktec’te

Wittmann Battenfeld Münih Drinktec’te

Şirket, fuar ziyaretçileri için ortaklarıyla birlikte yüksek verimli ve yüksek hızlı bir enjeksiyon kalıplama hücresi sergileyecek.

Drinktec, EcoPower Xpress serisi yüksek hızlı ful elektrikli enjeksiyon kalıplama makinelerini, içecek ve sıvı gıda sektöründeki potansiyel müşterilere tanıtmak amacıyla Wittmann Battenfeld için uygun bir platform olarak öne çıkıyor.

EcoPower Xpress, hızlı prosesler için tasarlanmış, ful-elektrikli olması sebebiyle etkin proses kontrolü sunmanın yanı sıra direkt sürüş özelliği ile son derece dinamik mengene ve enjeksiyon kontrolü sunabilen yeni nesil ‘’hızlı ve yüksek performanslı’’ bir makine. Minimum rotasyonlu kütleleriyle güçlü sürücü çözümü, üreticilerin son derece yüksek hız ve ivmelenme değerlerine ulaşmasını sağlıyor. Bu değerlerin, hibrid ve hatta geleneksel hidrolik çözümlerin elde ettiği değerlerin çok üzerinde olduğu belirtiliyor.

Wittmann Battenfeld,  12-16 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Drinktec’te C5.103 numaralı standında, 29/25 mm çapında ve 1,35 g ağırlığındaki içecek şişeleri için 32 göz HDPE kapaklar üreterek ambalaj endüstrisi için yüksek hızlı ekipman alanındaki uzmanlığını tüm fuar ziyaretçilerine gösterecek. IMDvista görsel denetim sistemi ile donatılan EcoPower Xpress 210/1100+ üzerinde HTW, Avusturya tarafından sağlanan kalıp kullanılacak. İsviçre menşeli bir otomasyon firması tarafından, eksiksiz bir üretim hücresi oluşturulmak sureti ile, enjeksiyon sonrası soğutma, yönlendirme ve hassas ayırmanın ardından tüm içecek kapakları hat içi kalite kontrolüne tabi tutulacak. Tespit edilen hatalı kapaklar paketleme istasyonuna gönderilmeden önce otomatik olarak ayıklanacak. Parçaların üretimi ise 2,5 saniye gibi çok kısa çevrim süresinde gerçekleşecek.

WITTMANN BATTENFELD